• Lorem ipsum

Van keepers, voor keepers

Wij zijn qeepers.nl, dé webwinkel voor quality keepers, opgericht door Steve en Davy.

Steve: Ik ben vanaf mijn 6e jaar al lid van een voetbalvereniging en ben jaar in jaar uit tussen de doelpalen te vinden geweest. Zelfs voor mijn 6e jaar was ik vaak met mijn vrienden op het schoolplein te vinden, waar ik een doeltje gemaakt van twee jassen stond te verdedigen. Davy is een vriend van mij en is in zijn jongere jaren ook keeper geweest. Later is hij, hongerig naar het maken van doelpunten in plaats van het voorkomen hiervan, het veld in gegaan. Wel heeft hij altijd zijn affiniteit met het keepen behouden en trekt hij op training nog wel eens zijn keepershandschoenen aan.

Keepershandschoenen kopen

Ik denk dat ik voor alle keepers spreek als ik zeg dat het hebben van goede keepershandschoenen cruciaal is voor een keeper. Tot mijn 15e heb ik nooit problemen ondervonden met het vinden van goede keepershandschoenen, omdat ik gewoonweg droeg wat mijn ouders mij gaven. Vanaf het moment dat ik zelf op zoek ging naar keepershandschoenen, merkte ik dat deze zoektocht zo makkelijk nog niet is. Er bleek weinig tot geen informatie te vinden over de verschillen tussen de merken, foams, typen, pasvormen en kwaliteit van de verschillende handschoenen. Bij het kopen van andere producten, zoals bijvoorbeeld een bank, kan je naar een woonboulevard als er online niet genoeg informatie te vinden is en vraag je daar een verkoper om advies en probeer je verschillende banken uit. Bij keepershandschoenen bleek dit niet echt een optie, aangezien er zo weinig goede fysieke keepershandschoenenwinkels zijn dat je al gauw anderhalf uur onderweg bent. Er zijn vaak wel ‘gewone’ sportwinkels in de buurt, maar deze beschikken meestal maar over een erg klein assortiment en hebben 9/10 keer niet de kennis om mij te helpen.

Zoektocht 

Mijn voetbalcarrière bestaat deels uit een jarenlange zoektocht naar de beste keepershandschoenen. Iedere aankoop die ik deed bestond uit een nieuw merk of model en zo ontdekte ik de vele verschillen binnen de wereld van de keepershandschoenen. Aankoop na aankoop verbaasde ik mij over de grote verschillen tussen de handschoenen. Na een tijdje was het voor mij eindelijk een beetje duidelijk geworden wat de plus- en minpunten van de verschillende merken en modellen waren, maar zodra er een nieuw paar op de markt werd gebracht, was ik weer terug bij af. Merken geven de materialen van de handschoenen namen, die net zo mooi klinken als dat ze onduidelijk zijn.

Qeepers.nl

Dit kan beter en dit móet beter. De keepershandschoenen van tegenwoordig zijn vaak van hele goede kwaliteit en zien er geweldig uit, maar de online omgeving waar ze worden aangeboden was voor mij nog niet op datzelfde niveau. Vandaar dat ik, samen met Davy, qeepers heb opgericht, een woord samengesteld uit de woorden quality en keepers. Qeepers is een webshop gemaakt om keepers de mogelijkheid te geven om een weloverwogen keuze te kunnen maken tussen de beste keepershandschoenen op de markt. Daarnaast is het ons streven om óók die verkoper van de meubelboulevard te zijn en jou te helpen met al jouw vragen wanneer de online informatie te kort schiet.